پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه چیست؟


پروتز سینه

پروتز سینه یک فرم مصنوعی سینه است که جایگزین شکل تمام یا بخشی از سینه برداشته شده می شود..

بیشتر پروتزهای سینه از ژل سیلیکونی نرم که در یک لایه نازک محصور شده ساخته می شوند. آنها به گونه ای ساخته شده اند که شبیه شکل طبیعی سینه یک زن یا بخشی از سینه باشد. سطح بیرونی نرم و صاف به نظر می رسد و ممکن است شامل یک طرح کلی نوک پستان باشد.

بسیاری از زنانی که برای سرطان سینه جراحی کرده اند و بازسازی نکرده اند از پروتز سینه استفاده می کنند. با این حال، ممکن است برای خانم‌هایی که سینه‌هایشان به‌طور طبیعی از نظر اندازه یا شکل با یکدیگر متفاوت است، یا بازسازی سینه‌هایی که یکنواخت نبوده، مفید باشد.

برای برخی از زنان، استفاده از پروتز ممکن است یک انتخاب موقت قبل از بازسازی باشد. سایر زنان ممکن است نتوانند بازسازی سینه را انجام دهند و پوشیدن پروتز را برای طولانی مدت موثر و مناسب بدانند.

چگونه می توانم پروتز دائمی سینه بگیرم؟

هنگامی که محل اسکار شما به طور کامل بهبود یافت و تورم کاهش یافت (معمولاً در عرض شش تا هشت هفته)، در صورت تمایل می‌توانید پروتز سیلیکونی دائمی را نصب کنید. اتصالات پروتز در بیمارستان انجام می شود..

زمان مراجعه به بیمارستان باید یک سوتین مناسب و حمایت کننده داشته باشید. توصیه به انتخاب پروتزها قبل از قرار ملاقات یا حتی قبل از عمل در صورت امکان می شود تا ایده‌ای داشته باشید که چه نتیجه ای میگیرید.

کدام سبک پروتز سینه را انتخاب کنم؟

پروتزها در اشکال، اندازه‌ها و رنگ‌های پوستی بسیار متنوع هستند و از موادی ساخته می‌شوند که به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حرکت، احساس و وزن تا حد امکان شبیه به سینه‌های طبیعی باشد. مهم است که پروتزی را انتخاب کنید که تا حد امکان متناسب با سبک زندگی شما باشد. ممکن است بخواهید سبک های مختلف لباسی را که می خواهید پروتز خود را با آن بپوشید در نظر بگیرید.

گاهی اوقات افراد به جای استفاده از پروتز دائمی، فقط از پروتز موقت خود استفاده می کنند.

پروتز کامل یا استاندارد

این پروتز دارای پشته های مختلفی است که مستقیماً روی دیواره قفسه سینه که تمام بافت سینه آن برداشته شده است، طراحی شده است. از نظر اندازه، شکل و رنگ پوست با سینه دیگر شما مطابقت دارد. اگر هر دو سینه را برداشته اید، می توانید اندازه ای را که با آن راحت تر هستید انتخاب کنید.

پروتز جزئی یا شکل دار

پروتز جزئی برای زنانی است که قسمتی از سینه خود را برداشته اند. داخل سوتین پوشیده می شود و به شکلی است که طرح سینه را پر می کند. از همان مواد سیلیکونی که اکثر پروتزهای کامل ساخته شده است.

پروتز صدفی

این یک نوع پروتز جزئی است که اگر اندازه سینه های شما با یکدیگر متفاوت باشد ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. این یک پوسته نرم از سیلیکون است که روی سینه کوچکتر شما قرار می گیرد تا با سینه بزرگتر مطابقت داشته باشد. این نوع پروتز همچنین می‌تواند برای زنانی که تحت عمل جراحی بازسازی سینه قرار گرفته‌اند، در مواردی که تقارن به دست نیامده است، یا اگر ایمپلنت در حال گسترش است، مفید باشد.

پروتز چسبنده

یک پروتز چسبیده (کامل یا جزئی) مستقیماً روی پوست می چسبد. اینها می‌توانند برای خانم‌هایی که فعال هستند یا می‌خواهند سوتین‌های حمایت‌کننده کمتری بپوشند، مناسب باشد، زیرا تمام وزن توسط سوتین تحمل نمی‌شود. همچنین اگر لباس به اندازه کافی حمایت کننده باشد، می توان آنها را با لباس های بدون بند و تاپ پوشید.

به اکثر خانم ها توصیه می شود تا 12 ماه پس از جراحی یا در طول (و گاهی اوقات بعد از) رادیوتراپی از پروتز چسبناک استفاده نکنند زیرا ممکن است به پوست آسیب برساند.

پروتزهای سینه در چه وزنی هستند؟

پروتزهای سیلیکونی در وزن های متفاوتی تولید می شوند. مناسب ترین وزن بستگی به سنگینی سینه دیگر شما دارد، یا اگر هر دو سینه را برداشته اید، می توانید وزنی را که با آن احساس راحتی می کنید انتخاب کنید.

پروتز سینه از چه چیزی ساخته شده است؟

بیشتر پروتزها از سیلیکون ساخته می شوند که یک ماده ژل مانند نرم است.

پروتزهای فوم نیز موجود است. پروتز فوم سبک تر و خنک تر است. اگر فعالیت بالایی دارید ممکن است این سبک برایتان راحتتر باشد.برخی از پروتزها با مهره های پلی پروپیلن پر می شوند. در اینها هوا قادر به گردش است.

چگونه باید از پروتز سینه خود مراقبت کنم؟

متخصص پروتز اطلاعاتی را در مورد نحوه مراقبت از نوع خاص پروتز به شما می دهد. اگر از توصیه های مراقبت از پروتز خود پیروی کنید، باید چندین سال دوام بیاورد. به طور کلی، شما باید مانند پوست خود از پروتز سینه سیلیکونی مراقبت کنید. هر روز آن را با آب گرم و صابون بشویید و با حوله خشک کنید. اگر پروتز چسب دار دارید،محصولات خاصی وجود دارند که برای تمیز نگه داشتن پروتز باید از آنها استفاده کنید.

منبع مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.